Vepřové pečené s česnekem - Recepty online

Vepřové pečené s česnekem

Suroviny: 1/2 kg vepřových kotlet, česnek, sůl, kmín

Postup přípravy: Umyté vepřové kotlety protáhneme kousky česneku, posolíme, dáme na pekáč, posypeme kmínem a podlejeme vodou. Vložíme do vyhřáté trouby a pomalu upečeme do červena. Upečené pokrájíme na plátky a podáváme s dušeným zelím a knedlíkem nebo brambory.

««« Předchozí recept: Biftek s anglickou slaninou Následující recept: Čevabčiči II »»»

| 23. 02. 2009 09.58 | Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 1093x

Chutnal Vám recept Vepřové pečené s česnekem?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů