Čevabčiči II - Recepty online

Čevabčiči II

Suroviny: 1/2 kg vepřového plecka, sůl, pepř, hladká mouka, sádlo nebo olej, hořčice, cibule, 4 vejce

Postup přípravy: Umyté vepřové maso nakrájíme na kostky a několikrát umeleme. Přidáme sůl, pepř, dobře zamícháme, zformujeme do válečků a trošku obalíme v mouce. V hrnci rozpálíme sádlo nebo olej a čevabčiči ze včech stran opečeme. Upravíme na talíř a podáváme s hořčicí, na kolečka nakrájenou udušenou cibulí, volským okem a opečenými brambory.

««« Předchozí recept: Vepřové pečené s česnekem Následující recept: Telecí dušené na víně »»»

| 23. 02. 2009 10.03 | Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 4289x

Chutnal Vám recept Čevabčiči II?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů