Telecí dušené na víně - Recepty online

Telecí dušené na víně

Suroviny: 1/2 kg telecího masa z kýty, 50 g sádla, sůl, 1 a 1/2 dl bílého vína, 20 g mouky

Postup přípravy: Telecí maso rychle umyjeme, odblaníme, nakrájíme na plátky a naklepeme. V hrnci rozpálíme sádlo, plátky masa na něm opečeme, osolíme, podlejeme troškou vody a přikryté pomalu dusíme. Dušené maso zaprášíme moukou, zalejeme vínem a necháme převařit. Podáváme nejlépe s makaróny.

««« Předchozí recept: Čevabčiči II Následující recept: Přírodní telecí řízek »»»

| 23. 02. 2009 10.09 | Telecí maso | trvalý odkaz | tisk | 925x

Chutnal Vám recept Telecí dušené na víně?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů