Sázená vejce s křenem - Recepty online

Sázená vejce s křenem

Suroviny: 4 vejce, sádlo, 60 g žemle, 40 g másla, sůl, 40 g strouhaného křenu

Postup přípravy: Lívanečník zahřejeme, jamky vymastíme a do každé z nich pustíme rozklepnuté vajíčko. Pomalu pečeme, až bílek ztuhne. Opatrně vyndáme, položíme na talíř a osolíme. Žemle nakrájíme na drobné kostky a na rozpuštěném másle osmažíme. Vejce podáváme posypaná opraženou strouhankou a strouhaným křenem.

««« Předchozí recept: Telecí řízek se šunkou Následující recept: Smažený sýr »»»

| 15. 03. 2009 16.32 | Vejce, Teplé předkrmy | trvalý odkaz | tisk | 881x

Chutnal Vám recept Sázená vejce s křenem?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů