Nakládaný Hermelín - Recepty online

Nakládaný Hermelín

Suroviny: Na jednu porci: 1ks pravého Hermelínu (120g), 1ks stroužku česneku, špetka tymiánu, špetka grilovacího koření, špetka pepřového koření, rostlinný olej na nálev

Postup přípravy: Hermelín opatrně rozkrojíme podélně na dvě identické půlky. Z původní vnitřní strany obě půlky posypeme trochou tymiánu, grilovacího koření a pepřového koření (směs barevných pepřů). Stroužek česneku rozlisujeme v lisu a obě půlky sýru česnekem potřeme. Do skleněné misky nalijeme olej tak, aby obě půlky sýru ležely pod hladinou. Necháme sýr do druhého dne za pokojové teploty vyzrát a pak už jen hodujeme.

««« Předchozí recept: Plněný hermelín Následující recept: Toasty s mozzarellou a bazalkou »»»

| 09. 05. 2008 11.23 | Sýrové pokrmy, Studené předkrmy | trvalý odkaz | tisk | 3278x

Chutnal Vám recept Nakládaný Hermelín?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů