Maďarský guláš - Recepty online

Maďarský guláš

Suroviny: 1/2 kg hovězího masa, 60 g sádla, 200 g cibule, červená paprika, sůl, pepř

Postup přípravy: Hovězí maso umyjeme a pokrájíme na kostky. V hrnci rozpustíme sádlo, přidáme očištěnou na drobno nakrájenou cibuli a necháme zpěnit. Přidáme červenou papriku, maso posolíme, posypeme pepřem a chvíli pečeme ve vlastní šťávě. Když se šťáva vypekla, podlijeme maso maso horkou vodou a přikryté dusíme do měkka. Podáváme s noky nebo brambory.

««« Předchozí recept: Šumavská omeleta Následující recept: Tokáň na pepři »»»

| 15. 03. 2009 16.48 | Hovězí maso | trvalý odkaz | tisk | 2013x

Chutnal Vám recept Maďarský guláš?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů