Tokáň na pepři - Recepty online

Tokáň na pepři

Suroviny: 400 g hovězího masa, 40 g sádla, 100 g cibule, 4 zralá rajčata, sůl, pepř, 1 dl bílého vína

Postup přípravy: Hovězí maso umyjeme a nakrájíme na tenké nudličky. Na rozpuštěném sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme plátky nakrájeného rajčete, nakrájené maso, posolíme, popepříme a pomalu pod pokličkou dusíme. Potom podlijeme vínem a dusíme do měkka. Podáváme s brambory.

««« Předchozí recept: Maďarský guláš Následující recept: Smažený telecí řízek »»»

| 15. 03. 2009 16.51 | Hovězí maso | trvalý odkaz | tisk | 870x

Chutnal Vám recept Tokáň na pepři?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů