Jelení kýta pečená - Recepty online

Jelení kýta pečená

Suroviny: 1/2 kg jeleního masa z kýty, 50 g uzené slaniny, 50 g sádla, sůl, pepř, jalovec

Postup přípravy: Jelení maso umyjeme, protáhneme na nudličky nakrájenou slaninou, posolíme, opepříme, přidáme mletý jalovec a na rozpáleném sádle zprudka ze všech stran opečeme. Potom podlejeme horkou vodou a přikryté pomalu dusíme. Když je maso měkké, vložíme ho do trouby a při občasném podlévání upečeme do červena. Upečené pokrájíme na plátky a podáváme s opékanými brambory.

««« Předchozí recept: Zajíc na smetaně Následující recept: Smažený kapr »»»

| 15. 03. 2009 17.09 | Zvěřina | trvalý odkaz | tisk | 4173x

Chutnal Vám recept Jelení kýta pečená?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů