Hlávkové zelí s masem - Recepty online

Hlávkové zelí s masem

Suroviny: 3/4 kg bílého hlávkového zelí, 60 g cibule, 60 g uzené slaniny, 400 g vepřového masa, kmín, mletý pepř, sůl, kyselá smetana

Postup přípravy: Zelí očistíme od vrchních zvadlých listů, umyjeme a nakrájíme na tenké nudličky. Do hrnce dáme očištěnou, na drobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájenou slaninu, polovinu nakrájeného zelí, umyté a na kostky nakrájené vepřové maso a navrch zbytek zelí. Posypeme trošku mletým kmínem, pepřem, osolíme, zalejeme vodou a přikryté vaříme asi 3/4 hodiny. Když je zelí měkké, nalejeme na ně kyselou smetanu.

««« Předchozí recept: Slepice pečená na paprice Následující recept: Kapusta s pečeným masem »»»

| 12. 04. 2009 11.04 | Vepřové maso, Zelenina | trvalý odkaz | tisk | 2895x

Chutnal Vám recept Hlávkové zelí s masem?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů