Rajčata plněná masem - Recepty online

Rajčata plněná masem

Suroviny: 150g vepřového masa, 100g uzeného masa, 80g rýže, 20g tuku, 20g cibule, sůl, pepř, 1 vejce, rajské jablíčko zralé a tvrdé

Postup přípravy: Umyté vepřové a uzené maso nakrájíme na kousky a umeleme. Rýži umyjeme, zalejeme vodou a uvaříme do poloměkka. Můžeme samozřejmě použít ryži ve varných sáčcích. Tuk rozpustíme, přidáme strouhanou cibuli, necháme zapéct a dáme na ni dusit maso. K dušenému a vychladlému masu přidáme vařenou rýži, sůl, trošku pepře, vejce a všechno dobře zamícháme. Rajčata umyjeme, otřeme, okolo stopky vykrojíme a jaderník lžičkou vybereme. Připravená rajčata naplníme masovou nádivkou a naklademe do vymaštěné ohnivzdorné mísy. Vložíme do vyhřáté trouby a pomalu pečeme asi 20 minut. Ihned podáváme ozdobené zelenou petrželí.

««« Předchozí recept: Sázená vejce na anglické slanině Následující recept: Debrecínská dušená roštěnka »»»

| 14. 07. 2009 10.43 | Zelenina, Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 723x

Chutnal Vám recept Rajčata plněná masem?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů