Debrecínská dušená roštěnka - Recepty online

Debrecínská dušená roštěnka

Suroviny: 400g hovězí roštěnky, sůl, mletý pepř, mouka, 60g sádla nebo oleje, 40g cibule, 1 lžička červené papriky, 100g hub, 2 rajská jablíčka, 2 zelené papriky, pálivá paprika

Postup přípravy: Vykostěnou roštěnku umyjeme, nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem a obalíme v mouce. V hrnci rozpálíme sádlo a plátky v něm po obou stranách opečeme. Sádlo přelejeme do druhého hrnce, přidáme očištěnou, na drobno nakrájenou cibuli a dáme zpěnit. Přidáme čerstvou papriku, zamícháme a zalejeme horkou hovězí polévkou nebo vodou. Necháme přejít varem a vložíme do ní opečené plátky. Přidáme umyté a nasekané houby, oloupaná a jader zbavená nakrájená rajčata, očištěné a na nudle nakrájené papriky, pálivou papriku a všechno dusíme do měkka pod pokličkou. Udešené řízky vybereme, šťávu přepasírujeme a nalejeme na řízky zpět. Podáváme s dušenou rýží.

««« Předchozí recept: Rajčata plněná masem Následující recept: Bifteky »»»

| 14. 07. 2009 10.58 | Hovězí maso | trvalý odkaz | tisk | 783x

Chutnal Vám recept Debrecínská dušená roštěnka?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů