Bifteky - Recepty online

Bifteky

Suroviny: 600 g hovězí svíčkové, 60 g sádla nebo oleje, sůl, pepř, červená paprika, 4 vejce, 100 g cibule, hořčice

Postup přípravy: Dobře odleželou a odblaněnou svíčkovou nakrájíme na silnější plátky. Ty obráceným nožem zlehka naklepeme a znovu je zformujeme do původního tvaru. V hrnci rozpálíme sádlo a plátky v něm po obou stranách opečeme (každou stranu asi 4 minuty). Opečené bifteky vybereme na mísu, posolíme, popeříme a posypeme červenou paprikou. Na každý biftek položíme volské oko a podáváme udušenou a na kolečka nakrájenou cibulí, hořčicí a upečenými brambory. Dobrou chuť. :-)

««« Předchozí recept: Debrecínská dušená roštěnka Následující recept: Vepřové dušené řízky na houbách »»»

| 14. 07. 2009 11.04 | Hovězí maso | trvalý odkaz | tisk | 1104x

Chutnal Vám recept Bifteky?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů