Vepřové dušené řízky na houbách - Recepty online

Vepřové dušené řízky na houbách

Suroviny: 1/2 kg vepřového masa z plecka, 40 g sádla, 60 g cibule, 100 g čerstvých hub nebo 20 g sušených hub, sůl, mletý kmín, pepř, 20 g mouky

Postup přípravy: Vepřové maso umyjeme, nakrájíme na řízky a na rozpáleném sádle po obou stranách opečeme. Cibuli očistíme, an drobno nakrájíme, dáme na maso a dusíme. Přidáme umyté a nakrájené houby, posolíme, okořeníme pepřem, mletým kmínem a přikryté dusíme až maso změkne. Občas podlejeme horkou vodou. Nakonec zaprášíme moukou, chvíli podusíme a podáváme s brambory nebo s dušenou rýží.

««« Předchozí recept: Bifteky Následující recept: Vepřové dušené kotlety s česnekem »»»

| 14. 07. 2009 11.09 | Vepřové maso, Houbové pokrmy | trvalý odkaz | tisk | 1580x

Chutnal Vám recept Vepřové dušené řízky na houbách?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů