Vepřové dušené kotlety s česnekem - Recepty online

Vepřové dušené kotlety s česnekem

Suroviny: 1/2 kg vepřových kotlet, hladká mouka, 30 g uzené slaniny, 30 g sádla, 30 g cibule, sůl, pepř, česnek

Postup přípravy: Vepřové kotlety nakrájíme na řízky, naklepeme a obalíme v mouce. Uzenou slaninu nakrájíme na malé kousky a spolu se sádlem necháme rozpustit. Obalené řízky na tuku zprudka opečeme, přidáme nasekanou cibuli, sůl, pepř a rozetřený česnek. Všechno dusíme ve vlastní šťávě. Potom podlejeme horkou vodou a přikryté udusíme do měkka. Podáváme nejlépe s brambory.

««« Předchozí recept: Vepřové dušené řízky na houbách Následující recept: Fazolová polévka se zeleninou »»»

| 25. 07. 2009 22.10 | Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 1571x

Chutnal Vám recept Vepřové dušené kotlety s česnekem?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů