Hovězí dušené na houbách - Recepty online

Hovězí dušené na houbách

Suroviny: 400 g hovězího masa z kýty, 40 g sádla nebo oleje, 60 g cibule, 100 g čerstvých nebo 30 g sušených hub, sůl, červená paprika, pepř, 20 g hladké mouky

Postup přípravy: Umyté hovězí maso nakrájíme na plátky a trošku naklepeme. Na rozpuštěném sádle zpěníme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a po obou stranách pečeme. Čerstvé houby umyjeme, pokrájíme, přidáme k masu, osolíme, posypeme červenou paprikou, mletým pepřem a pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě. Občas podlejeme horkou vodou. Udušené maso zaprášíme moukou a zase dusíme. Podáváme s dušenou rýží, kompotem nebo kyselou okurkou.

««« Předchozí recept: Květák se sýrem Následující recept: Pastýřská roštěnka »»»

| 25. 07. 2009 22.33 | Hovězí maso | trvalý odkaz | tisk | 1291x

Chutnal Vám recept Hovězí dušené na houbách?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů