Pastýřská roštěnka - Recepty online

Pastýřská roštěnka

Suroviny: 400 g hovězí roštěnky, 40 g sádla, 80 g cibule, červená paprika, sůl, 2 dl kyselé smetany, 20 g hladké mouky

Postup přípravy: Hovězí roštěnku umyjeme a nakrájíme na plátky, trošku je naklepeme, osolíme a v horkém sádle po obou stranách opečeme. Na sádlo, ve kterém jsme pekli roštěnky, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, necháme zpěnit, přidáme červenou papriku, podlejeme troškou vody a povaříme. Do šťávy vložíme opečené roštěnky a dusíme pod pokličkou do měkka. Nakonec přidáme kyselou smetanu, ve které jsme rozmíchali mouku a necháme povařit. Podáváme s noky.

««« Předchozí recept: Hovězí dušené na houbách Následující recept: Vepřové dušené s rajčaty »»»

| 25. 07. 2009 22.38 | Hovězí maso | trvalý odkaz | tisk | 980x

Chutnal Vám recept Pastýřská roštěnka?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů