Vepřové dušené s rajčaty - Recepty online

Vepřové dušené s rajčaty

Suroviny: 1/2 kg vepřového masa, 50 g sádla, 100 g cibule, červená paprika, sůl, 5 zelených paprik, 5 zralých rajčat

Postup přípravy: Vepřové maso z plecka nakrájíme na tenké plátky a na horkém sádle po obou stranách prudce opečeme. Přidáme očištěnou a na drobno nakrájenou cibuli, červenou papriku, sůl a dusíme ve vlastní šťávě. Občas podléváme horkou vodou a přikryté dusíme do poloměkka. Papriku umyjeme, očistíme a nakrájíme na nudle. Rajčata oloupeme, zbavíme jader, nakrájíme a spolu s paprikou přidáme k masu. Dusíme do měkka a podáváme s noky.

««« Předchozí recept: Pastýřská roštěnka Následující recept: Smažené vepřové řízky »»»

| 25. 07. 2009 22.43 | Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 913x

Chutnal Vám recept Vepřové dušené s rajčaty?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů