Kuře na pivě - Recepty online

Kuře na pivě

Suroviny: 1 kuře, 0,5l černého piva, 1ks cibule, 50g másla, kmín, sůl

Postup přípravy: Kuře očistíme, omyjeme, naporcujeme a nasolíme. Jednotlivé porce naskládáme do pekáče, posypeme kmínem, přidáme máslo a podlijeme polovinou piva. Cibuli nakrájíme na kostky, přidáme ke kuřeti a zaklopené dáme péci do trouby při teplotě kolem 180°C. V průběhu pečení kuře poléváme výpekem a pivem. Zhruba po hodině pekáč odklopíme a kuře dopečeme dozlatova. Můžeme podávat s houskovým knedlíkem a podušeným zelím.

««« Předchozí recept: Kuře s nádivkou Následující recept: Kapr na divoko »»»

| 12. 05. 2008 18.58 | Drůbeží maso | trvalý odkaz | tisk | 1219x

Chutnal Vám recept Kuře na pivě?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů