Kapr na divoko - Recepty online

Kapr na divoko

Suroviny: 1000g kapra, 80g cibule, 40g slaniny, 30g hladké mouky, 30g másla, 100ml červeného vína, 5ks kuliček pepře, 2ks bobkového listu, 2lžíce hladké mouky, sardelová pasta, citron, sůl

Postup přípravy: Porce kapra potřeme sardelovou pastou, kterou jsme utřeli s máslem. Pak je poprášíme hladkou moukou a opečeme po obou stranách na tuku z vyškvařené slaniny. Restujeme 4 minuty z každé strany. Opečené porce naskládáme na vyhřátou mísu. Do šťávy z opečené ryby přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zpěnit. Přidáme koření a zalijeme trochou horké vody s červeným vínem. Zahustíme moukou utřenou s máslem a povaříme 10 min za občasného míchání. Podle chuti osolíme a přidáme pár kapek citrónové šťávy. Omáčku přecedíme.

««« Předchozí recept: Kuře na pivě Následující recept: Brokolicová polévka »»»

| 12. 05. 2008 19.04 | Ryby | trvalý odkaz | tisk | 793x

Chutnal Vám recept Kapr na divoko?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů