Čevapčiči - Recepty online

Čevapčiči

Suroviny: 600g vepřové plece, 50g tuku, 20g hladké mouky, mletý pepř, sůl

Postup přípravy: Vepřové maso opereme, osušíme a umeleme. Umleté maso osolíme, opepříme a v míse dobře promícháme. Upracujeme šišky asi silné jako palec a obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném tuku, v menším množství, opékáme ze všech stran dozlatova. Můžeme podávat s nakrájenou cibulí, hořčicí a vařeným bramborem nebo čerstvým chlebem.

««« Předchozí recept: Grilovaná krkovička Následující recept: Holandský řízek »»»

| 17. 05. 2008 09.45 | Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 1698x

Chutnal Vám recept Čevapčiči?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů