Holandský řízek - Recepty online

Holandský řízek

Suroviny: 500g vepřového bůčku, 200g strouhaného sýru, 2dl mléka, strouhanka, mouka, vejce, pepř, sůl, olej na smažení

Postup přípravy: Vepřový bůček zbavený chrupavek a kůže umeleme na masovém strojku. Přidáme sůl, mléko a necháme odležet v chladničce. Do odleželého masa vmícháme nastrouhaný sýr a vytvoříme oválné placičky. Ty pak obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Řízky smažíme na oleji. Můžeme podávat například s bramborem nebo bramborovou kaší.

««« Předchozí recept: Čevapčiči Následující recept: Plněné vepřové řízky »»»

| 17. 05. 2008 10.01 | Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 8822x

Chutnal Vám recept Holandský řízek?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů