Bramborový závin plněný masem
Suroviny: vařené nebo pečené vepřové nebo hovězí maso, 2 vejce, 500g brambor, 70g solamylu, 70g krupice, 70g hrubé mouky, sůl, koření dle chuti
Postup přípravy: Brambory uvaříme ve slupce. Vystydlé oloupeme, nastrouháme, smícháme s krupicí, solamylem, moukou, 1 vejcem a solí. Vypracujeme těsto a vyválíme z něj plát. Ten pak potřeme směsí mletého masa, které jsme osolili, okořenili podle chuti a promíchali s druhým vejcem. Plát svineme a vaříme v páře asi 25 min. Uvařený závin pokrájíme na plátky. Podáváme se špenátem nebo se salátem z kyselého zelí.
««« Předchozí recept: Kokosové koule Následující recept: Brynzové placky »»»
online recepty | 20. 05. 2008 09.57 | Bramborové pokrmy, Hovězí maso, Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 1151x
Chutnal Vám recept Bramborový závin plněný masem?
Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů