Bramborový závin plněný masem - Recepty online

Bramborový závin plněný masem

Suroviny: vařené nebo pečené vepřové nebo hovězí maso, 2 vejce, 500g brambor, 70g solamylu, 70g krupice, 70g hrubé mouky, sůl, koření dle chuti

Postup přípravy: Brambory uvaříme ve slupce. Vystydlé oloupeme, nastrouháme, smícháme s krupicí, solamylem, moukou, 1 vejcem a solí. Vypracujeme těsto a vyválíme z něj plát. Ten pak potřeme směsí mletého masa, které jsme osolili, okořenili podle chuti a promíchali s druhým vejcem. Plát svineme a vaříme v páře asi 25 min. Uvařený závin pokrájíme na plátky. Podáváme se špenátem nebo se salátem z kyselého zelí.

««« Předchozí recept: Kokosové koule Následující recept: Brynzové placky »»»

| 20. 05. 2008 09.57 | Bramborové pokrmy, Hovězí maso, Vepřové maso | trvalý odkaz | tisk | 1126x

Chutnal Vám recept Bramborový závin plněný masem?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů