Játrová polévka - Recepty online

Játrová polévka

Suroviny: 250g jater, 5g tuku, 5g hladké mouky, 2l vody, cibule, kořenová zelenina, zelená nať, pepř, sůl

Postup přípravy: Na tuku osmažíme nakrájenou zeleninu a játra. Cibuli přidáme až později, aby nám neztmavla. Zeleninu i játra zapražíme hladkou moukou a lehce osmažíme. Zalijeme vodou a vaříme asi 30 minut do změknutí jater. Polévku procedíme, játra nakrájíme na kousky a vrátíme zpět do polévky. Zavaříme zavářkou. Polévku opepříme a solíme až nakonec, kdy přidáme i zelenou nať.

««« Předchozí recept: Fazolová polévka se slaninou Následující recept: Domácí pivní sýr »»»

| 29. 05. 2008 12.02 | Polévky | trvalý odkaz | tisk | 651x

Chutnal Vám recept Játrová polévka?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů