Kuřecí ragú - Recepty online

Kuřecí ragú

Suroviny: na 4 porce: 1ks kuřete, 2 cibule, 500g rajčat nebo 4lžíce rajčatového protlaku, 3lžíce oleje, 1/4l kysané smetany (jogurtu), petrželová nať, mletý pepř, kopr, sůl

Postup přípravy: Očištěné kuře rozdělíme na kousky. Osolíme, opepříme a orestujeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Vyndáme je a na oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli. Potom přidáme na plátky nakrájená rajčata (rajčatový protlak), kuře, drobně nasekanou petrželku a kopr, podlijeme několika lžícemi vody a pečeme (190°C) doměkka. Když je maso téměř měkké, přilijeme zakysanou smetanu (jogurt) a ještě chvíli pečeme.

««« Předchozí recept: Kuře se zeleninou Následující recept: Boloňské špagety »»»

| 04. 06. 2008 10.08 | Drůbeží maso | trvalý odkaz | tisk | 1631x

Chutnal Vám recept Kuřecí ragú?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů