Špenátové karbanátky s rýží - Recepty online

Špenátové karbanátky s rýží

Suroviny: 1kg čerstvého špenátu, 250 g rýže, 3 uvařená vejce, 150 g strouhanky, 2 lžičky mleté papriky, 300 ml oleje, sůl, pepř

Postup přípravy: rýži a špenátové listy uvařte každé zvlášť v osolené vodě. Uvařené listy špenátu sceďte, pokrájejte a smíchejte s uvařenou rýží, vejci a strouhankou. Ochuťte mletou paprikou, pepřem a osolte. Všechny přísady smíchejte a ze směsi tvarujte malé karbanátky. Smažte je po obou stranách v rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou je bramborová kaše a zeleninový salát.

««« Předchozí recept: Omelety z brokolice Následující recept: Kuřecí čtvrtky ve smetaně s jablky »»»

| 10. 06. 2008 15.46 | Zelenina, Vegetariánská jídla | trvalý odkaz | tisk | 937x

Chutnal Vám recept Špenátové karbanátky s rýží?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, design by Fali, Zásady ochrany osobních údajů