Kuřecí čtvrtky ve smetaně s jablky - Recepty online

Kuřecí čtvrtky ve smetaně s jablky

Suroviny: 2 jablka, 1 menší cibule, 1/4l sladké smetany, 100g celeru, 50g másla, 20g hladké mouky, mletý pepř, nové koření, hřebíček, sůl

Postup přípravy: Dobře očištěné čtvrtky kuřete osolíme. Na rozpáleném másle zpěníme na drobno pokrájenou cibuli, přidáme na nudličky pokrájený celer, na hrubo nastrouhaná, oloupaná jablka (bez jádřinců), hřebíček, nové koření, mletý pepř a vše krátce orestujeme. Do tohoto základu dáme maso, podlijeme vodou a dusíme na mírném ohni za občasného obracení masa do změknutí. Měkké maso vyjmeme, také hřebíček a nové koření. Mouku rozšleháme ve smetaně, přidáme do šťávy a dobře povaříme. Maso pak vložíme zpět do omáčky a krátce prohřejeme. Podle chuti přisolíme.

««« Předchozí recept: Špenátové karbanátky s rýží Následující recept: Ananasový dort »»»

| 11. 06. 2008 12.32 | Drůbeží maso | trvalý odkaz | tisk | 1176x

Chutnal Vám recept Kuřecí čtvrtky ve smetaně s jablky?

Rss receptů | Rss komentářů | Statistika | Kontakt

Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů