Vodní gril
Tyto grily mají na trhu stále malé zastoupení, ale přesto se jim v našem článku nevyhneme. U vodních grilů je mezi ohništěm, ve kterém topíme dřevem, nejlépe z listnatých stromů, a roštem umístěna vodní lázeň. Maso se ohřívá ve vodní páře a kouři a připomíná tím tak horkovzdušnou troubu. Jídlo se připravuje rovnoměrně a to i bez naší asistence, díky principu horkovzdušné trouby. Grilování ve vodním grilu není škodlivé a můžeme připravovat velké porce masa najednou. Vodní grily jsou jedněmi z nejdražších na trhu.
Článek Vodní gril napsal/a online recepty, tisk, přečteno 1971x
Rss receptů |
Rss komentářů |
Statistika |
Kontakt
Copyright © 2008 Fali, běží na RS2, tvorba webových stránek tomasfalada.cz, Zásady ochrany osobních údajů