Mexický salát

Suroviny: 2 rajčata, 1 feferonka, 1 lžička cukru, 3 lžíce oleje, šáva z 1 limetky, 1 lžíce octa, 1 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžičky hořčice, 125g salátu, 1 konzerva mexické zeleniny ( asi 425 ml), 75g ovčího sýra, 4 kukuřičné placky (tacos), sůl, pepř

Postup přípravy: Rajčata nakrájíme na kostky, feferonku nasekáme. Obojí smícháme s cukrem, 1 lžící oleje a polovinou limetkové šávy. Na zálivku smícháme zbylou šávu, ocet, sójovou omáčku, hořčici, sůl a pepř. Listy salátu a sterilovanou zeleninu promícháme se zálivkou. Kostičky sýra s trochou salátu rozdělme do tacos. Podáváme se zbylým salátem a rajčatovou směsí.